Huldigingsconcert 2017

Daags voordat het op de kop af 109 jaar was geleden dat onze muziekvereniging werd opgericht, werden in Muziekhuis Boxtel met een huldigingsconcert drie trouwe leden in het zonnetje gezet. Arjen van der Steen (slagwerk) en Jos van der Velden (bas) kregen het insigne van verdienste opgespeld van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO) voor 40 jaar lidmaatschap. Stephan van Eijndhoven (hoorn) heeft een even lange staat van dienst, maar zag af van een bondsonderscheiding. Tijdens een bijzondere ledenvergadering die na afloop van het optreden bijeen werd geroepen door voorzitter Paul van Alphen werden bovendien twee nieuwe ereleden benoemd: Jack Van Geel en Rob Zink. Met een gezinsbarbecue na afloop werd het repetitieseizoen afgesloten en de vakantie ingeluid. (Foto’s concert en huldiging: Manon Wagner).

De archieffoto’s werden tijdens het concert getoond via een beeldscherm.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA