Pontonconcert Dommeltheater 2017

Voorafgaand aan de derde editie van het tweejaarlijkse Dommeltheater, een kunstzinnige vaarstoet in hartje Boxtel, verzorgde ons harmonieorkest zondag 24 september 2017 een optreden op een drijvend ponton nabij de Zwaanse Brug. Onder leiding van Jules van de Loo klonk onder meer ‘Alvamar Overture’ (James Barnes), ‘The Hounds of Spring’ (Alfred Reed) en ‘The Wrong Note Rag’ (Leonard Bernstein). Het pontonconcert was een onderdeel van QQLQ, de eerste Boxtelse kunst- & cultuurweek.

Tijdens de uitvoering werd ook de biƫnnale Kunst op Stapel afgesloten. Voorzitter Anja Heesen van de Kunststichting Boxtel reikte een boekje met de zestien kunstwerken die enkele maanden te zien waren in kasteeelpark Stapelen uit aan cultuurwethouder Marusjka Lestrade.

De foto’s zijn gemaakt door Ruud van Casteren, Noud van Koll en Theo Schulpen.