Ga samen met Boxtel’s Harmonie voor glasvezel!

Glasvezel in Boxtel komt nu wel heel dichtbij. Delta Netwerk komt overal langs om te checken of je in aanmerking komt voor een gratis glasvezelaansluiting. Pas als je besluit om ook over te gaan naar een abonnement voor snel internet, ga je betalen.

Heb je al besloten om een glasvezelabonnement te nemen? Doe dat dan via onze muziekvereniging. Zelf krijg je dan een korting van € 25. Bovendient ontvangt onze club per aanmelding een bijdrage van maar liefst € 50. De inkomsten van deze actie besteden we aan onze instrumenten. Die hebben de afgelopen jaren door zowel een krappe clubkas als door corona achterstallig onderhoud opgelopen.

Wil je zo snel mogelijk gebruik maken van jouw glasvezelaansluiting? Meld je aan voor een DELTA- of Caiway-abonnement via Boxtel’s Harmonie.

Direct aanmelden voor glasvezel?

Hoe krijg je glasvezel in huis?

 • Kijken: Delta Netwerk komt langs om samen met jou te kijken waar bij jou de aansluiting komt. Dit is meestal de meterkast. De afgesproken plaats wordt per e-mail bevestigd.
 • Graven: Er wordt gestart met de aanleg van het glasvezelnetwerk. Voordat Delta Netwerk in jouw straat komt graven, ontvang je een brief. En natuurlijk wordt de straat aan het einde van de dag weer netjes dichtgemaakt.
 • Plaatsen: de aannemer plaatst de glasvezelaansluiting in jouw huis. De FTU (het glasvezelkastje) wordt op de afgesproken plek geplaatst.
 • Abonnement: je hebt nu een glasvezelaansluiting. Het enige dat je nog nodig hebt om hier gebruik van te maken is een abonnement.

Welke abonnementen zijn er eigenlijk?
Via Boxtel’s Harmonie heb je in ieder geval de keuze uit de volgende aanbieders:

 • Flexibel; maandelijks aan te passen naar jouw wensen
 • Uitgebreide installatie met Wifi tot in de nok (dus door het hele huis)
 • 3 maanden 1 Gig voor maar € 10,00 én 3 maanden gratis TV pakket

Na de eerste drie maanden is DELTA nog steeds een slimme keuze. Kies je bijvoorbeeld 1 Gig met 50+ zenders? Dan betaal je na de eerste drie maanden nog steeds maar € 57,50 per maand (na het eerste jaar € 65,00 per maand).

Neem je mobiel van DELTA erbij? Dan zijn er nog vele extraatjes te krijgen!

Aanmelden voor DELTA: http://aklam.io/f7RKVi

 • Een scherpe actieprijs voor jouw pakket: de eerste zes maanden betaal je slechts € 9,95
 • 3 slimme Wifi Boosters het eerste jaar helemaal gratis (daarna € 3,- per maand)
 • 12 maanden ESPN Complete voor maar € 5,- per maand.
 • Gratis installatie door een monteur

Zo heb je bijvoorbeeld internet en TV Voordelig (150 Mbps) voor maar € 52,95 per maand na de actieperiode. Slim bekeken!

Aanmelden voor Caiway: http://aklam.io/amGLGA

Ga je voor glasvezel? Meld je dan aan via onze vereniging! Dank voor jouw steun!

Voordelen van glasvezel

Glasvezel is een draad van glas. Via lichtsignalen kunnen enorme hoeveelheden data worden verstuurd. En een groot voordeel is dat de draad niet gevoelig is voor onweer en andere slechte weersomstandigheden. Hierdoor kent glasvezel een aantal voordelen: