Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Brel & Brass (geannuleerd)

4 april | 20:15 - 22:00

19,50€

De Vlaamse zangeres Micheline Van Hautem oogst lovende kritieken met haar theatertour waarmee zij samen met de vermaarde bastrombonist Jos Jansen en lokale blaasorkesten chansons vertolkt van haar vermaarde landgenoot Jacques Brel (1929-1978). Voor het optreden in Boxtel is ons harmonieorkest geselecteerd.

 

Brel & Brass blijkt een gouden formule; de muziek van Jacques Brel in combinatie met het warme, maar vaak ook spetterende koper van het orkest. Inmiddels hebben al tachtig edities van Brel & Brass plaatsgevonden met evenzoveel lokale of regionale orkesten. Alle arrangementen zijn nieuw, en speciaal voor Brel & Brass geschreven door toparrangeurs. De Vlaamse Micheline Van Hautem is een van Europa’s beste Brel-vertolkers. Dat begon al in 2001 met het succesvolle album Songs of Jacques Brel (meer dan 20.000 verkochte exemplaren). Optredens in Nederland, België, Frankrijk, Nieuw-Zeeland, Australië en de Verenigde Staten volgden snel.

Speciale gast tijdens Brel & Brass is de fenomenale bastrombonist Jos Jansen, jarenlang verbonden aan de Marinierskapel. Hij is een veelgevraagd solist binnen de HaFaBra-wereld, in binnen- en buitenland.

 

Gegevens

Datum:
4 april
Tijd:
20:15 - 22:00
Kosten:
19,50€
Website:
www.brelandbrass.com

Organisator

Podium Boxtel
E-mail:
info@podiumboxtel.nl
Website:
www,podiumboxtel.nl

Locatie

Podium Boxtel
Burgakker 17
Boxtel, 5281 CH
+ Google Maps
Telefoon:
(06) 41 36 25 69
Website:
www.podiumboxtel.nl